6 Şubat 2018

Örümcek Tarafından Öldürüldü - Almanya (rahatsız edici görüntü içerir)


Tutkulu bir Fransız amatör böcek uzmanı, zehrine karşı bağışıklık geliştirmek için üzerinde çalışmalar yaptığı karadul örümceği tarafından ısırıldı ve geçirdiği kalp krizi nedeniyle diğer böcek tanklarını da devirerek yere yığıldı. Serbest kalan yüzlerce böcek, ceset polis tarafından bulunana kadar iki hafta boyunca araştırmacının ölü bedeniyle beslendi.


30 yaşındaki Mark Voegel Almanya'nın Dotmund şehrindeki apartmanında polis tarafından ölü bulundu. Vücudu örümcek ağlarıyla kaplanmıştı ve 200'den fazla örümcek, birkaç yılan, binlerce termit ve bir geko kertenkelesi iki hafta boyunca Voegel'in cesediyle beslenmişti.

Apartman sakinleri, binaya yayılan korkunç kokudan dolayı endişe duyarak yetkililere haber verdi. Voegel'in Betina ismini verdiği karadul örümceğinin ölümcül ısırıkları sonucu hayatını kaybettiği ileri sürülüyor. Yetkililer genç araştırmacının dairesini bir "hayvanat bahçesi" ve "amazon ormanı" olarak tanımladılar. Voegel hayattayken evine misafir kabul etmiyordu.


Daireye giren bir yetkili verdiği raporda şunları söyledi;
"Sanki bir korku filminin içindeydik. Ceset kanepenin üstünde yatıyordu. Vücudu devasa örümcek ağlarıyla sarılmıştı ve örümcekler vücudun her yanını kaplıyordu. Ağzının ve burun deliklerinin içinden girip çıkıyorlardı. Orada sürüngenlerin dünyası ile ilgili hayal edilebilecek neredeyse her şey vardı. Kertenkeleler tarafından vücuttan koparılan büyük et parçaları tarantulalar ve diğer etçil örümcekler tarafından ağlara sarılıp muhafaza edilmişti."


Kaynak
Fotoğraflar temsilidir.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...